Accessoires

Voodoo Ride Extra MicrofiberDoek 40x45cm - voor in- & exterieur
€ 7,95
incl. BTW - € 6,57 excl. BTW
Voodoo Ride Extra Microfiber doek 40x45cmMicrovezeldoekVoor het toepassen van de dodelijke efficiënte Voodoo Ride drankjes, moet je een microvezel doek die is uit de gewone!X-tra resistent, X-tra dik en dubbelzijdig, u het gebruiken op alle binnen- en buitenoppervlakken.
Voodoo Ride Extra Wash Mitt - Handschoen met 3 functies Voodoo Ride Extra Wash Mitt - Handschoen met 3 functies 2
€ 7,95
incl. BTW - € 6,57 excl. BTW
Voodoo Ride Extra WassingsmitDrievoudige Action schoonmaakhandschoenWie zei dat je je handen vuil moet maken om een schone machine te hebben?Steek je hand in deze handschoen en geef je auto een diepe cleane, dankzij de 3 specifieke texturen: een insectenverdwijgingsband, een reinigingskant en een polijstkant.
Meguiars Spiegel Bright Bag
Accessoires

Meguiars Spiegel Bright Bag

Meguiars
N1350
€ 24,95
incl. BTW - € 20,62 excl. BTW
Meguiars Spiegel Bright Bag
autostyle Dubbelzijdige Car Wash Mitt - Grijs/Groen autostyle Dubbelzijdige Car Wash Mitt - Grijs/Groen 2
€ 7,95
incl. BTW - € 6,57 excl. BTW
autostyle Dubbelzijdige Car Wash Mitt - Grijs/Groen Robuuste washandschoen met dubbelzijdige functie. Ideaal voor het wassen van uw auto, velgen en voor het verwijderen van insecten op uw lak. Door de 5 vingers zorgt deze handschoen voor optimale grip en kun je ook gemakkelijk onbereikbare hoeken bereiken, zoals bijvoorbeeld tussen de spaken van je...
Meguiars Supreme Angled Wheel Brush (Microvezel) Meguiars Supreme Angled Wheel Brush (Microvezel) 2
€ 25,95
incl. BTW - € 21,45 excl. BTW
Sterk absorberende microvezelkop Gemakkelijke toegang tot alle wielgebieden Veilig op alle wielafwerkingen en oppervlakken Geen metalen onderdelen
Snow Foam Gun 900ml (Gardenhose) Snow Foam Gun 900ml (Gardenhose) 2
Accessoires

Snow Foam Gun 900ml (Gardenhose)

MartinCox
N2261
€ 39,95
incl. BTW - € 33,02 excl. BTW
Sneeuwschuimpistool 900ml Deze Snow Foam Gun is te gebruiken in combinatie met een tuinslang en je favoriete Snow Foam shampoo. Het mondstuk creëert een dikke laag actief schuim dat oppervlaktevuil veilig losmaakt. De Snow Foam Gun kan met een standaard tuinslangkoppeling op uw tuinslang worden aangesloten, hiervoor is geen extra adapter nodig.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën zodat we uw ervaring op onze website kunnen verbeteren. Door uw bezoek aan de website voort te zetten, stemt u in met het gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.